任务单 #36800

Issues with Macro on some systems

开放日期: 2016-11-18 02:41 最后更新: 2017-03-14 20:01

报告人:
属主:
(无)
类型:
状态:
关闭
组件:
里程碑:
(无)
优先:
4
严重性:
5 - Medium
处理结果:
文件:
Vote
Score: 0
No votes
0.0% (0/0)
0.0% (0/0)

Details

We have a ttl macro that once clicked, it connects via ssh to a Linux server with generic login credentials. It also applies a config file and a new keyboard file. It works on some systems, but on others, we get this error ...

"Link macro first. Use 'connect' macro" and it goes with the restoresetup command. If I bypass this, it still connects like it should. It just hates the restoresetup part of the Macro. I have been banging my head against this for a while. Here is the macro in full...

restoresetup 'RFCONFIG.ini'

settitle 'Bolingbrook-WMOS-Production'

connect 'server name /ssh /auth=password /user=userid /passwd=password! /nosecuritywarning'

任务单历史 (3/6 Histories)

2016-11-18 02:41 Updated by: enderxncdr
  • New Ticket "Issues with Macro on some systems" created
2016-11-18 05:14 Updated by: enderxncdr
评论

Side note, this is with both Windows 7 Pro and Windows 10 Pro.

2016-12-01 09:01 Updated by: None
2016-12-06 21:41 Updated by: (del#1144)
2017-03-01 09:01 Updated by: None
2017-03-14 20:01 Updated by: (del#1144)
  • 里程碑 Update from Tera Term 4.94 (关闭) to (无)
  • Ticket Close date is changed to 2017-03-14 20:01
  • 状态 Update from 开启 to 关闭
评论

You can specify keyboard configuration file with command line parameter.

connect 'server name /K=RFCONFIG.ini /ssh /auth=password /user=userid /passwd=password! /nosecuritywarning'

Attachment File List

No attachments

编辑

You are not logged in. I you are not logged in, your comment will be treated as an anonymous post. » 登录名