任务单 #36960

TTL macro does not link to teraterm

开放日期: 2017-02-02 01:14 最后更新: 2017-03-14 19:58

报告人:
(匿名)
属主:
(无)
类型:
状态:
关闭
组件:
里程碑:
(无)
优先:
5 - Medium
严重性:
5 - Medium
处理结果:
Duplicate
文件:
Vote
Score: 0
No votes
0.0% (0/0)
0.0% (0/0)

Details

Hi

I have a problem to link a TTL macro to teraterm. If i open teratem by clicking on its .exe, everytink is ok, i can send command trough the serial port without any problem. But if I use TTL editor to make a macro that runs teratem, connect to com port and send command i have problems. it is a simple macro that include the following:

connect '/c=1' sendkcode 28 1

When i run the macro, the teraterm window opens normaly and connect to the serial port succefully but can't send command through the serial port. i got the error message "Link macro first".

任务单历史 (3/6 Histories)

2017-02-02 01:14 Updated by: None
  • New Ticket "TTL macro does not link to teraterm" created
2017-02-02 14:10 Updated by: (del#1144)
  • 严重性 Update from 9 - Highest to 5 - Medium
  • 优先 Update from 9 - Highest to 5 - Medium
评论

Please wait to connect between TeraTerm Macro and Tera Term and serial port.

connect '/c=1'
do
	mpause 10
	testlink
loop while result <> 2

sendkcode 28 1
2017-02-02 20:13 Updated by: None
评论

Tanks for your reply. I did what you suggest without success. i even did change the pause to 1sec. the testlink result is always 0. By the way I'm runing tetraterm on Windows 10 OS. no problem occurs while using Windows7.

2017-02-08 22:13 Updated by: (del#1144)
  • 处理结果 Update from to Duplicate
评论
2017-03-01 09:01 Updated by: None
2017-03-14 19:58 Updated by: (del#1144)
  • 里程碑 Update from Tera Term 4.94 (关闭) to (无)
  • Ticket Close date is changed to 2017-03-14 19:58
  • 状态 Update from 开启 to 关闭

Attachment File List

No attachments

编辑

You are not logged in. I you are not logged in, your comment will be treated as an anonymous post. » 登录名